Бизнес новини от Австрия - бюлетин за месец април

0 / 6
Рейтинг: 4 / 6 от 1 потребители
Снимка: Бюлетин

Имаме удоволствието да представим бюлетинът за месец април 2014 на търговския отдел на Австрийското посолство -  „Advantage Austria”, както и уводните думи на Д-р Михаел Ангерер, търговски съветник    Драги читателю, Повече професионализъм в строителния сектор е един от приоритетите на министерството на инвестиционното проектиране. Както за обществената, така и за частната строителна дейност следва да бъдат въведени стандартите действащи в Централна Европа. Тук спада например точното съгласуване на задачите между проектанти, архитекти и строителни фирми. Относно управление на проектите и контрола на качеството следва да бъдат прилагани прозрачни стандарти в България, които да подобрят устойчивостта в строителството, също и по отношение на енергийната ефективност.

От стремежа да се повишат българските стандарти произтичат добри възможности за сътрудничество с австрийските фирми, които предлагат строителни технологии, но също и с такива, които желаят да въведат своето вече успешно прилагано в Европейския съюз ноу-хау в строителния сектор и в България. За това, което предлага Австрия в този сектор ще намерите актуална информация в брошурата „Fresh View за устойчиво строителство с ноу-хау от Австрия“ 

Също така в момента се обмисля и възможността в България да бъде създадена т.нар.„строителна академия“, която да дава важни за качеството, сигурността и ефективността в строителството познания на заетите в този сектор.

В този бюлетин ще намерите отново интересна информация и за други организирани от нас събития в България.

Благодаря за Вашия интерес и Ви пожелавам много успехи през 2014г. и при сътрудничеството с австрийски партньори. С моите сътрудници с удоволствие ще Ви съдействаме!

Ваш д-р Михаел Ангерер 

0 / 6
Рейтинг: 4 / 6 от 1 потребители

Реклама:

Коментирай

Попълнете кода от изображението:
IBD.bg ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.
коментари3
Krishna 09.06.2015

That's an apt answer to an iniseerttng question http://jeqaho.com [url=http://rthjmdqqswh.com]rthjmdqqswh[/url] [link=http://aluptq.com]aluptq[/link]

Ansh 09.06.2015

I guess finding useful, reliable iniofmatron on the internet isn't hopeless after all.

Wakar 07.06.2015

This is exactly what I was looking for. Thanks for wrgtini!

Предишна статия Следваща статия

АКЦЕНТИ

Присъединете се към нас